Gå direkt till innehåll
Stilpaket Vattendroppe
Stilpaket Vattendroppe

Nyhet -

Köksförnyelse för alla stilar!

Vi på Modexa arbetar aktivt med att utveckla vårt produktsortiment och kan nu presentera årets nyheter och förändringar. Här hittar du ett stärkt sortiment med nya kulörer och 12 färdiga stilpaket! Allt noga framtaget för renovering av Sveriges hyreslägenheter.

– Vi försöker hela tiden att erbjuda ett aktuellt och fräscht utbud till våra kunder. Samtidigt ska produkterna hålla över tid och uppfylla de kvalitets- och miljökrav som branschen kräver, säger Goran Jovic, Sortimentsansvarig på Modexa. 

I år presenterar Modexa två nya kulörer på luckor i naturens tecken, Sandbeige och Åskgrå.  – Vi lanserar också 13 färdiga stilpaket där vi satt ihop luckmodell, kulör på lucka, handtag, bänkskiva och stänkskydd för att hjälpa hyresgästerna att kombinera produkter som passar ihop. Vi tror att det kommer uppskattas av både våra kunder och deras hyresgäster, säger Goran.

Han berättar vidare att det finns flera olika skäl som påverkar förändringarna i sortimentet.

– Oftast handlar det om att hänga med på marknaden när trender skiftar, samtidigt är vi måna om att ha ett sortiment som håller över tid. Även försäljning och kvalitet är anledningar som såklart påverkar. Vi vill vara lyhörda och får ofta feedback från kunderna via våra säljare, säger Goran.

En spännande tid framöver

Förutom produktförändringarna vi gör nu så har vi fler spännande saker på gång.

– Under hösten/vintern kommer vi att lansera ett digitalt verktyg där hyresgästerna kan göra sina tillval hemma via datorn eller surfplattan. Med hjälp av detta verktyg kommer vi kunna bli både mer effektiva och flexibla till våra kunder, exempelvis genom att vi lättare kan anpassa utbudet efter vad marknaden efterfrågar, säger Goran och fortsätter:

– Vi jobbar aktivt med digitalisering för att underlätta för våra kunder, hyresgäster men också såklart för oss själva. Vi hoppas att det kommer uppskattas! Digitaliseringen är också ett led i Modexas hållbarhetsarbete – något som ligger till grund i allt vi gör. 

– Hållbarhet finns i Modexas DNA och vi visar på vårt bidrag till ett mer hållbart och cirkulärt samhälle, där produkters livslängd är avgörande och där material återbrukas, säger Goran.

Ta del av Modexas sortimentsförändring & Nyheter här.

– Sortimentskatalog 2021-2022, klicka här

För ytterligare information: Goran Jovic, Sortimentsansvarig, Modexa, 033-23 22 03, goran.jovic@modexa.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Torgny Hellberg

Torgny Hellberg

Presskontakt Koncernchef 033-232201