Gå direkt till innehåll
Karlshall, Kristinehamn
Karlshall, Kristinehamn

Nyhet -

Modexa Bad får nytt uppdrag i Kristinehamn - snart startar stambyten i Karlshall

Modexa Bad har tecknat avtal med Bostadsrättsföreningen Karlshall i Kristinehamn. Avtalet är en totalentreprenad innehållande både projektering, utförande samt boendehantering. Stambyten med badrumsrenovering kommer att startas upp under sommaren 2021.

Stambyten är ofta något som oroar många bostadsrättsföreningar. Man ser höga kostnader med oförutsedda utgifter, buller, damm och obekväma lösningar för de boende. Men stambyten behöver inte vara krångliga och dyra.

”Vi på Modexa Bad är mycket stolta över att få hjälpa Bostadsrättsföreningen Karlshall med vår helhetslösning för stambyten med badrumsrenovering. Med oss blir stambytet smidigt och säkert och utan obehagliga överraskningar”, lovar Stefan Hammarbäck, VD Modexa Bad.

Det är inte helt ovanligt att stambytesprojekt strandar av olika anledningar. Därför ser Modexa en fördel med att vara involverad redan tidigt i processen så att man även kan underlätta både planering av hela projektet och kommunikationen med de boende.

”Vi har lång erfarenhet av att ta hand om hela projekt från början och till dess att allt är klart. Vi vet att det skapar en trygghet i hela bostadsrättsföreningen och det ska bli fantastiskt roligt att nu också få komma i gång med just genomförandet hos Brf. Karlshall”, säger Dennie Raneryd, Projektledare på Modexa Bad.

”Vi har hört och sett hur Modexas liknande projekt i Karlskoga har fungerat vilket gör att vi faktiskt ser fram emot att komma i gång här också. Det trodde jag inte att jag skulle säga om ett stambytesprojekt”, säger Pernilla Björkung, ordförande i Brf Karlshall.

Bostadsrättsföreningen innehåller 3st huskroppar med totalt 33st lägenheter varav samtliga ingår i entreprenaden. Insatstiden per stam är totalt 12,5 dagar för hela uppgraderingen i lägenheten. Modexa Bad kommer att utföra stambyte av stående stammar till badrum och kök samt badrumsrenovering.

Ventilationssystemet kommer att uppgraderas till ett nytt FTX-system och KV-, VV- och VVC-ledningar i källarna kommer att bytas. Samtidigt byts även inkommande kallvatten och avlopp i källargolv renoveras med infodring.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Stefan Hammarbäck, VD, Modexa Bad, 0730-77 72 00

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Torgny Hellberg

Torgny Hellberg

Presskontakt Koncernchef 033-232201