Gå direkt till innehåll
Modexa Bads nye VD skalar upp och ökar takten för fler stambyten med kvarboende hyresgäster

Nyhet -

Modexa Bads nye VD skalar upp och ökar takten för fler stambyten med kvarboende hyresgäster

Allt fler kommunala och privata bostadsbolag samt bostadsrättsföreningar har behov av att genomföra stambytesprojekt med korta ledtider, till fasta priser och med kvarboende hyresgäster. Modexa Bads nye VD, Stefan Hammarbäck, startar sitt nya uppdrag den 1 maj och ligger redan i startgroparna för att skala upp verksamheten.

Modexa är specialister på att renovera medan livet pågår. De senaste åren har man expanderat sin verksamhet från att helt fokusera på köksförnyelser, till att även erbjuda stambyten och badrumsrenoveringar samt förädling av hela bostadsområden; en utveckling som är helt naturlig då hundratusentals lägenheter i Sverige har akuta behov av renovering.

”Många fastighetsägare blir oroliga när det är dags för bad- och stamrenovering. Det känns dyrt, svårt och jobbigt och man skjuter gärna beslutet framför sig. Vi är specialister på att renovera med kvarboende. Hela vårt arbetssätt är utvecklat för att göra resan så effektiv som möjligt. Min uppgift nu blir att se till att fler ska få uppleva trygga och hållbara stambyten”, säger Stefan Hammarbäck, nytillträdd VD.

Tidigare VDn Kasper Nilsson, som ansvarat för uppstarten av Modexa Bad, går nu vidare till andra spännande uppdrag inom Modexa där han bland annat kommer att arbeta med modexagruppens konceptutveckling för inre underhåll.

”Att Stefan nu tar över VD-rollen passar väl in i vår utvecklingsstrategi. Stefan är känd i branschen, har ovärderlig kunskap och ett stort hjärta för både våra kunder, hyresgäster och montörer. Han blir en bra motor i vår utvecklingsresa. Dessutom brinner Stefan för Modexaakademin där unga, som ofta står långt från arbetsmarknaden, utbildas till montörer som vi sedan anställer”, säger Torgny Hellberg, CEO Modexagruppen

”Att få leda Modexa Bad i tider då hållbarhet är viktigare än någonsin, känns väldigt inspirerande. Med vårt sätt att arbeta bidrar vi till nya arbetstillfällen som skapar en helt ny dimension av social hållbarhet, vilket vi ser att våra kunder uppskattar oerhört mycket”, säger Stefan Hammarbäck som med många spännande projekt att genomföra, redan skalar upp verksamheten.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Torgny Hellberg, CEO VD, Modexagruppen, 0709-61 00 90

Stefan Hammarbäck, Modexa Bad, 0730-77 72 00

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Torgny Hellberg

Torgny Hellberg

Presskontakt Koncernchef 033-232201