Gå direkt till innehåll
Träffa Modexa på Fastighetsmässan  i Stockholm 24-25 november

Nyhet -

Träffa Modexa på Fastighetsmässan i Stockholm 24-25 november

Vill du veta mer om vinsten i att renovera med kvarboende och nöjdare hyresgäster i jämförelse mot att renovera traditionellt?

Vi har en unik metod där vi framgångsrikt renoverar på extremt kort tid och alltid med kvarboende hyresgäster. Vi gör det möjligt genom noggrann planering, att prefabricera lägenhetsanpassat i vår fabrik och vi utför all montering vid ett tillfälle för att spara tid. Ett kostnadseffektivt sätt för både bostadsbolag och hyresgäst som nu har råd att bo kvar även efter renoveringen. Vi vill gärna inleda en dialog med er – välkommen att besöka oss på mässan!

Fastighetsmässan hålls på Kistamässan i Stockholm och är en väletablerad mötesplats för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter. Här sammanförs leverantörer av fastighetslösningar med Stockholms fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag i syftet att skapa driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.

Mässan har arrangerats i över 10 år och i år belyser man framtidens fastighetsbransch med fokus på bland annat trender som hållbarhet och digitalisering som ställer fastighetsägare inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter.

För Modexa har hållbarhet alltid stått i fokus och vi ser det som vårt uppdrag att hjälpa landets bostadsbolag att ta vara på fastigheternas befintliga resurser och, genom en kostnadseffektiv renoveringsprocess, samtidigt skapa ett hållbart boende för hyresgästerna. Tillsammans med bostadsbolagen vill vi skapa ett mer ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle.

Modexa finns i monter HBV8.

Läs mer och anmäl att du kommer här

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Torgny Hellberg

Torgny Hellberg

Presskontakt Koncernchef 033-232201