Gå direkt till innehåll
Modexa Bad i rikstäckande avtal med Rikshem

Pressmeddelande -

Modexa Bad i rikstäckande avtal med Rikshem

Modexa Bad har tecknat ett rikstäckande RAM-avtal med Rikshem, ett av Sveriges största bostadsbolag med underhållsbehov av lägenheter i hela landet. Avtalet gäller stambyte med badrumsrenoveringar. Avtalet tecknas på fyra år med möjlighet till förlängning på ytterligare fyra år.

Modexa är specialiserade på att renovera med kvarboende hyresgäster och kan, genom många års erfarenheter och ett industriellt mindset, erbjuda fasta priser och korta ledtider. Stambyten med badrumsrenoveringar är ett krävande moment för både bostadsbolag och boende. Här har Modexa en helhetslösning som stöttar projektet från planeringsstadiet till dess att allt är klart.

Rikshem är sedan många år samarbetspartner med Modexa när det gäller varsamma köksförnyelser. Med det nya RAM-avtalet kommer samarbetet utökas till att även kunna omfatta stambyten i Rikshems bostäder på orter över hela landet.

”Att vi nu har fått utökat förtroende är fantastiskt roligt. Vårt sätt att utföra stambytesentreprenader innebär en möjlighet att renovera med kvarboende hyresgäster och samtidigt skapa positiva effekter ur flera perspektiv. Genom stort boendefokus, effektiva processer och ett industriellt mindset kommer vi att säkerställa att tider hålls, de boende är nöjda och att inga obehagliga överraskningar dyker upp. EN smidig renovering helt enkelt”, säger Torgny Hellberg, CEO Modexagruppen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Torgny Hellberg, CEO, Modexagruppen,  0709-610090

Stefan Hammarbäck, VD,  Modexa Bad, 0730-77 72 00

Ämnen

Kategorier


Om Modexa. Renovering medan livet pågår. Modexa tar ett helhetsansvar för renovering av lägenheter med fokus på Hållbarhet – På riktigt, enligt strategin vi benämner Stegvis renovering. Återbruk, prefabricerade koncept, industriell effektivitet och kvarboende hyresgäster gäller i alla våra uppdrag. Modexa är ett privatägt bolag som bistår kunderna med stöd i omställningen av deras underhållsstrategier, förstudier och underhållsplanering samt genomförande av renoveringsprojekt och löpande underhåll. Vi har en rikstäckande organisation som ansvarar för hela kedjan; från lägenhetsanpassad produktion och logistik till installation i över 12 000 lägenheter årligen. Läs mer på modexa.se

Kontakter

Torgny Hellberg

Torgny Hellberg

Presskontakt Koncernchef 033-232201